bezorgd in je brievenbus  |  gratis applicatie tool |  boven 30,- gratis verzonden

Algemene voorwaarden Tekstopdemuur.nl

Artikel 1 – Toepasselijkheid

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aankopen die zijn gedaan via www.tekstopdemuur.nl. Door het plaatsen van een bestelling verklaart elke klant zich zonder voorbehoud akkoord met de algemene voorwaarden. Op deze algemene voorwaarden is uitsluitend het Nederlandse recht van toepassing.

Artikel 2 – Bestellen

Je kunt alleen bestellen via www.tekstopdemuur.nl. Nadat je een bestelling hebt gedaan en betaald, ontvang je een bevestiging per e-mail naar het opgegeven e-mailadres. Heb je geen bevestigingse-mail ontvangen? Controleer dan je spam inbox of neem contact met ons op.

Artikel 3 – Het product

Onze muurstickers maken wij met kwalitatieve hoogwaardige vinyl van verschillende merken. Elk product produceren we in Nederland nadat de bestelling is geplaatst.

We adviseren om de muursticker binnen 2 weken na bezorging op je muur te plakken. Wacht je langer dan bestaat de kans dat de kleefkracht van de muursticker verminderd.

Wij kunnen vooraf niet met zekerheid zeggen of de ondergrond waarop je een muursticker wilt plakken, geschikt is voor onze muurstickers. Daarom raden we altijd aan om vooraf een kleurstaal te bestellen om achteraf teleurstelling te voorkomen.

Wij maken alle muursticker persoonlijk en met de hand. Daarom kan het gebeuren dat de afmetingen van jouw bestelling iets afwijkt van de aangegeven maten op de website.

Artikel 4 – De prijs

De prijs voor een artikel is de prijs die wij hanteren in onze webwinkel. Wij behouden ons het recht voor op elk moment de collectie of de prijzen aan te passen.

Artikel 5 – Betaling

We gaan aan de slag met jouw bestelling als deze betaald is. Je kunt jouw bestelling betalen met behulp van IDEAL via je eigen bank. Wanneer een betaling niet succesvol is afgerond, nemen we jouw bestelling niet in behandeling. Lukt het niet om jouw bestelling via IDEAL te betalen? Neem dan contact met ons op.

Artikel 6 – Productie en levering

Als je een bestelling hebt geplaatst en betaald, gaan wij aan de slag met het maken en verzenden van je bestelling. Het duurt gemiddeld 2-3 werkdagen voordat PostNL jouw bestelling in je brievenbus aflevert. Je hoeft daarom niet thuis te zijn om je bestelling in ontvangst te nemen. Wel zo makkelijk! Levertijden zijn echter altijd indicatief en nooit bindend. Vertraging in levertijden zijn geen reden voor ontbinding van een order.

Artikel 7 – Bezorgkosten

Onder het bestelbedrag van € 30,- rekenen wij 3,95 bezorgkosten voor zendingen in Nederland. Boven het bestelbedrag van € 30,- rekenen wij voor zendingen geen bezorgkosten.

Artikel 8 – Herroepingsrecht

Omdat we onze muurstickers voor jou op maat maken nadat je een bestelling hebt geplaatst en de muurstickers beperkt houdbaar zijn, vallen ze onder maatwerk en is het herroepingsrecht niet van toepassing. De muurstickers kunnen daarom niet retour worden gestuurd. Lees op deze pagina meer over ons herroepingsrecht.

Beschadigde artikelen of artikelen waar je een klacht over hebt, kun je in overleg met ons uiteraard wel retourneren. Stuur je bestelling, voldoende gefrankeerd aan:

Tekstopdemuur.nl
Beekweide 50
3927 SC Renswoude

Nadat wij de bestelling retour ontvangen hebben, crediteren wij binnen 10 werkdagen de kosten van je bestelling inclusief de portokosten die je hebt gemaakt om het pakket aan ons terug te sturen. Een retourzending dien je wel altijd eerst met ons te overleggen. Neem hiervoor contact met ons op.

Artikel 9 – Aansprakelijkheid

Wij sluiten elke aansprakelijkheid uit voor schade die is ontstaan door het plakken of verwijderen van onze muurstickers of doordat door ons geleverde goederen op hiervoor niet bestemde ondergronden zijn gemonteerd of onjuist of onrechtmatig zijn verwerkt.

Ondanks dat wij je bestelling met de grootste zorg behandelen, is het belangrijk dat je de muursticker controleert op fouten (tekst en kleur) vóórdat je deze op de muur plakt. Na het opplakken van de muursticker vervalt het recht op retour door een verkeerd uitgevoerde bestelling en zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen die ontstaan ten gevolge van het verwijderen van de sticker.

Artikel 10 – Klachtenregeling

Je hebt recht op een goed product. Is er toch iets mee aan de hand, stuur ons dan binnen 7 dagen na het ontvangen van jouw muursticker een e-mail met jouw klacht. Binnen 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst, sturen wij jou een antwoord. Duurt het langer om een oplossing te vinden voor jouw klacht? Dan geven we een indicatie binnen welke termijn je een meer uitvoerig antwoord kunt verwachten. Indien je klacht gegrond is, vervangen of repareren wij het product kosteloos.

Artikel 12 – Privacy

Voor het verwerken van je bestelling, slaan wij persoonlijke gegevens van je op en delen wij deze met onze partners. Lees in ons privacy beleid welke gegevens we voor welk doel verzamelen en welke rechten je hebt ten aanzien van ons privacy beleid.