bezorgd in je brievenbus  |  gratis applicatie tool |  boven 30,- gratis verzonden

Herroepingsrecht

Op onze muurstickers is het herroepingsrecht niet van toepassing en je mag de muurstickers daarom niet retour sturen. De verkoop is na een succesvolle betaling definitief. Hiervoor hebben wij twee redenen:

1. Muurstickers die je via deze webwinkel koopt, hebben slechts een beperkte houdbaarheid. Wij raden aan om de muursticker binnen twee weken na ontvangst op je muur te plakken. Wanneer je de muursticker langer op de drager laat zitten, bestaat namelijk de kans dat de plakkracht van de muursticker afneemt.

2. Muurstickers die je via deze webwinkel koopt, maken wij op maat volgens de door jou ingevoerde specificaties zoals kleur of materiaal. Ook is het mogelijk om andere specificaties aan ons door te geven zoals een specifieke afmeting of een aanpassing van het ontwerp. We hebben geen muurstickers op voorraad. We gaan pas aan de slag wanneer we jouw bestelling binnen hebben.

Beschadigde artikelen of artikelen waar je een klacht over hebt, mag je in overleg met ons uiteraard wel retourneren. Stuur je bestelling, voldoende gefrankeerd aan:

Tekstopdemuur.nl
Beekweide 50
3927 SC Renswoude

Nadat wij de bestelling retour hebben ontvangen, crediteren wij binnen 10 werkdagen de kosten van je bestelling. Een retourzending dien je wel altijd eerst met ons te overleggen. Neem hiervoor contact met ons op.