bezorgd in je brievenbus  |  gratis applicatie tool |  boven 20,- gratis verzonden

Wil je ons volgen?

Volg ons via de socials en mis geen toffe actie!

    

Onze beloften

  • gratis applicatie tool
  • boven 20,- gratis verzonden
  • bezorgd in je brievenbus
  • duidelijke handleiding

Wij zijn aangesloten bij:

Webwinkel Keurmerk

Muurstickers voor de babykamer en kinderkamer

Zoek je een leuke, lieve of grappige muursticker voor de babykamer of kinderkamer? We hebben verschillende muurstickers met tekst maar kijk ook even bij onze illustraties voor toffe stickers om de muur van je babykamer of kinderkamer mee te stylen. Alle muurstickers zijn in verschillende kleuren te bestellen en sommige muurstickers zijn ook te personaliseren met bijvoorbeeld de naam van je kindje.

Kies een leuke illustratie bij je tekst en maak zo een unieke combinatie

 

Muurstickers, de finishing touch voor jouw babykamer of kinderkamer

Zoek je een leuke, lieve of grappige muursticker voor de babykamer of kinderkamer met een tekst of een illustratie? We hebben een leuke collectie muurstickers om de kinderkamer mee te stylen. Alle muurstickers zijn in verschillende kleuren en materialen te bestellen en sommige muurstickers zijn ook te personaliseren zoals bijvoorbeeld onze naamstickers. Muurstickers binnen een bepaald thema maken jouw kinderkamer helemaal af. Zo hebben we grafische muurstickers met bijvoorbeeld stippen, driehoekjes, hartjes of druppels maar ook muurstickers die passen bij het dierenthema zoals muurstickers van een uil, beer, schaapjes of poes.

Muursticker inspiratie voor de babykamer

Ben je op zoek naar ideeën voor het stylen van je babykamer? Bij inspiratie vind je verschillende artikelen hoe je een toffe babykamer maakt binnen een dieren of grafisch thema voor een jongenskamer of een meisjeskamer. Lekker makkelijk want dan hoef je het zelf niet meer te verzinnen. Natuurlijk vind je bij elk thema ook één of meerdere van onze muurstickers die goed bij deze baby themakamers passen.

Kwaliteits muurstickers uit Nederland

In onze webshop vind je alleen originele muurstickers die we bij ons op kantoor in Nederland maken. Onze muurstickers zijn van hoge kwaliteit en je hebt er daarom lang plezier van. We gebruiken hiervoor de beste kwaliteit vinyl.

We produceren je muursticker pas nadat je hem hebt besteld om zo de maximale plakkracht en houdbaarheid van jouw sticker te garanderen maar controleer voor de zekerheid bij veelgestelde vragen of jouw muur geschikt is voor een muursticker.

Bij elke bestelling krijg je een duidelijke plakinstructie en een gratis applicatie tool waarmee je de muurstickers in een paar minuten opplakt. We raden aan de muursticker binnen 2 weken na ontvangst op je muur te plakken.

We versturen alle muurstickers in een platte envelop via PostNL die deze netjes in jouw brievenbus bezorgt. Je hoeft niet thuis te zijn om de muursticker in ontvangst te nemen. En vanaf 20 euro versturen we de muurstickers gratis!