Muursticker confetti

7.95

 

De confetti muurstickers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies een kleur en voeg de muursticker toe aan je winkelmandje of bestel eerst een kleurenstaal.

Categorie:

Beschrijving

Soms bereik je met de simpelste dingen de mooiste effecten. Dat is ook zo met de confetti muurstickers. Kies een enkele kleur of mix een aantal kleuren door elkaar voor een vrolijk effect en maak een leuke combinatie met de ogen muurstickers. Op de foto zijn de muurstickers gecombineerd met een quote van Pipi Langkous. Zo maak je van een simpele muur in een mum van tijd ineens iets heel bijzonders.

Op elk vel confetti stickers zitten 80 confetti’s. De confetti stickers plak je gemakkelijk op de muur in de babykamer of kinderkamer maar je kunt ze ook op andere gladde ondergronden plakken zoals bijvoorbeeld een deur of speelgoedkist. De confetti muurstickers haal je heel gemakkelijk met de hand van het vel af en plak je daarna op de juiste plek op de muur. Daarom worden deze muurstickers zonder applicatietool geleverd.

√ Handgemaakt in Nederland
√ Mooie matte uitstraling
√ Geen witte of transparante randen

Afmetingen: elke confetti is ongeveer 4,5 cm breed en 0,9 cm hoog, er zitten 80 confetti’s op een vel
Materiaal: zelfklevende vinylfolie
Bijzonderheden: plakken op een harde en vlakke ondergrond

Extra informatie

Kleur

Zwart, Wit, Off white, Grijs, Licht grijs, Blauw, Mint, Roze, Kobalt, Bordeaux, Goud, Zilver, Glitter zilver, Glitter goud

Andere suggesties…