Glow in the dark elfje met sterretjes

14.95

 

Wil je het glow-in-the-dark elfje met sterretjes bestellen? Voeg ze toe aan je winkelmandje.

Categorie:

Beschrijving

Allebei mijn jongens zijn dol op de Efteling. We komen er elk jaar wel een keer en blijven dan vaak ook twee of drie nachtjes slapen. Een van hun favoriete attracties in de Efteling is Droomvlucht. Een magische rit door een droomwereld met elfjes, trollen en natuurlijk koning Oberon. Speciaal voor hen heb ik daarom deze magische muursticker ontworpen in de vorm van een elfje op de maan tussen de sterren.

Deze glow-in-the-dark muurstickers zijn overdag gewoon wit maar lichten ‘s nachts in het donker prachtig op tegen de muur. De glow-in-the-dark muursticker met het elfje op de maan bevat naast het elfje ook 75 lichtgevende kleine sterren om het magische effect te vergroten. Doordat de lichtgevende sterretjes verschillen in vorm en grootte ontstaat je een heel bijzonder effect in de slaapkamer, babykamer of kinderkamer. De glow-in-the-dark sterren stickers laden overdag in het daglicht op en geven in het donker (afhankelijk van de lichtintensiteit overdag) ongeveer 6 uur licht af. Wil je meer sterren? Dan kun je deze apart extra bijbestellen.

√ Handgemaakt in Nederland
√ Geen witte of transparante randen

Afmetingen: Het elfje heeft een afmeting van ongeveer 15×15 cm. De sterren in drie formatie zijn ongeveer 1, 1,5 en 2 cm groot.
Materiaal: zelfklevende vinylfolie (glow-in-the-dark)
Bijzonderheden: plakken op een harde en vlakke ondergrond

Andere suggesties…