Glow in the dark sterren

9.95

 

Wil je de glow in the dark sterren bestellen? Voeg dan de sterren muurstickers toe aan je winkelmandje.

Categorie:

Beschrijving

Plak deze leuke set glow in the dark sterren muurstickers op de muur of het plafond en slaap onder een levensechte sterrenhemel. Het velletje stickers bevat 112 kleine sterretjes waarmee je een flinke oppervlakte kunt beplakken. Doordat de sterretjes verschillen in vorm en grootte ontstaat je een heel bijzonder effect in de slaapkamer, babykamer of kinderkamer. De glow in the dark sterren stickers laden overdag in het daglicht op en geven in het donker (afhankelijk van de lichtintensiteit overdag) ongeveer 6 uur licht af.

Over de glow in the dark sterren

Het velletje muurstickers met glow in the dark sterren is ongeveer 20 cm breed en 20 cm hoog maar je kunt er gemakkelijk een oppervlakte van 4 vierkante meter mee plakken voor een optimaal effect. De sterren zijn gemiddeld 1 cm breed waardoor je een mooi en realistisch effect krijgt van een echte sterrenhemel. De glow in the dark stickers zijn gemaakt van dun vinyl waardoor je de sterretjes op een witte muur overdag bijna niet ziet en de lichtgevende sterren pas in het donker zichtbaar worden. Je haalt de sterretjes stickers gemakkelijk met de hand van het velletje met 112 sterretjes af en plakt ze dan op de muur of het plafond van je slaapkamer, babykamer of kinderkamer.

Andere glow in the dark muurstickers

Naast de glow in the dark sterrenhemel hebben we ook de glow in the dark spookjes Sam, Emily, Boo, en Casper in de webshop waarmee je een leuke combinatie maakt voor in de babykamer of kinderkamer. Glow in the dark stickers zijn een uitkomst voor kinderen die bang zijn in het donker. Door de lichtgevende sterren of een lichtgevend spookje op de muur of het plafond van de babykamer of kinderkamer te plakken, hoeft er geen lampje aan te blijven als je kind naar bed gaat. Door de glow in the dark muursticker is er in het donker toch een beetje licht. En geen lampje aan is ook nog eens goed voor het milieu en je spaarrekening!

√ Handgemaakt in Nederland
√ Mooie matte uitstraling
√ Geen witte of transparante randen

Afmetingen: de sterren hebben een doorsnede van ongeveer 1 cm
Materiaal: zelfklevende vinylfolie (glow-in-the-dark)
Bijzonderheden: plakken op een harde en vlakke ondergrond

Hoe bevestig ik de glow in the dark sterren?

De glow in the dark sterren bevestig je gemakkelijk door ze 1 voor 1 van het stickervel af te halen en ze met de hand op de juiste plek op de muur of het plafond te plakken.

Het mooiste effect bereik je door de stickers op te plakken met minimaal 20 cm  afstand tussen de sterretjes. Dit betekent dat je met het stickervel met 112 glow in the dark sterren een oppervlakte van zo’n 4 m2 kunt beplakken!

Neem een kijkje op de pagina Veelgestelde vragen als je wilt weten of jouw muur of plafond voldoet aan de voorwaarden om de glow in the dark sterren muurstickers op te plakken.

Andere suggesties…