Glow in the dark sterren

9.95

 

Wil je de glow in the dark sterren bestellen? Voeg dan de muursticker toe aan je winkelmandje.

Beschrijving

Plak deze leuke set glow in the dark sterren stickers op je muur of plafond en slaap onder een levensechte sterrenhemel. Het velletje bevat 109 kleine sterretjes waarmee je een flinke oppervlakte kunt beplakken. Doordat de sterretjes verschillen van vorm en grootte krijg je een heel bijzonder effect. De glow in the dark sterren laden overdag in het daglicht op en geven in het donker (afhankelijk van de lichtintensiteit overdag) ongeveer 6 uur licht af.

Naast de glow in the dark sterrenhemel hebben we ook de glow in the dark spookjes Sam, Emily, Boo, en Casper in de shop waarmee je een leuke combinatie voor in de babykamer of kinderkamer kunt maken. Glow in the dark sterretjes zijn een uitkomst voor kinderen die bang zijn in het donker. Door de sterren op de muur of het plafond van de kinderkamer te plakken, hoeft er geen lampje aan te blijven als je kind naar bed gaat. Door de sterretjes is er toch een beetje licht. Het voordeel is dat je geen lampje hoeft aan te laten, de sterretjes gaan vanzelf minder licht geven. En geen lampje aan is ook nog eens goed voor het milieu!

Het velletje muurstickers met glow in the dark sterretjes is ongeveer 23 cm breed en 14 cm hoog maar je kunt er gemakkelijk een oppervlakte van 2 vierkante meter mee plakken voor een optimaal effect. De sterren zijn gemiddeld 1 cm breed waardoor je een mooi en realistisch effect krijgt van een echte sterrenhemel. De glow in the dark stickers zijn gemaakt van dun vinyl waardoor je de sterretjes op een witte muur overdag bijna niet ziet en de sterren pas in het donker zichtbaar worden. Je haalt de sterretjes gemakkelijk met de hand van het velletje met 109 sterretjes af en plakt ze dan op de muur of het plafond.

Specificaties

Afmetingen 14 x 23 cm

Dit past goed bij deze muursticker...