Kleurenstaal muursticker grijs

1.00

Wil je zeker weten of jouw muursticker in grijs bij je interieur past? Test de kleur en het materiaal thuis met een kleurenstaal. De kosten van de kleurenstaal krijg je terug in de vorm van een kortingsbon. Gratis verzonden!

Categorie:

Beschrijving

Ben je op zoek naar een grijze muursticker maar wil je eerst zeker weten dat deze kleur grijs past bij de rest van je interieur? Bestel dan een kleurenstaal om de kleur van onze grijze muurstickers thuis te testen. Een kleurenstaal is een klein stukje van het materiaal waarmee wij de muurstickers maken met een afmeting van ongeveer 5 x 5 cm. Het is bedoeld om gevoel te krijgen bij het materiaal en de kleur. Ook kun je (op eigen risico) de kleurenstaal op de muur proberen.

De muurstickers plakken het mooist op een gladde ondergrond. Op een ondergrond met structuur (bv. glasvliesbehang) kun je een muursticker plakken maar zie je de structuur wel door de muursticker heen. Met een kleurenstaal kun je testen of het resultaat aan je verwachting voldoet. Zo weet je vooraf zeker dat het resultaat van de grijze muursticker naar wens is.

Je mag zoveel verschillende kleurenstalen bestellen als je wilt. Voor elke kleurenstaal vragen we een kleine vergoeding maar bij je bestelling van kleurenstalen krijg je van ons een actiecode waarmee je voor dit bedrag weer korting krijgt op een product in onze shop (exclusief verzendkosten en maximaal 1 maand geldig).

Kleurenstalen verzenden wij gratis!

Andere suggesties…