Muursticker met 3 losse schaapjes

9.95

 

Kies een kleur en voeg de muursticker toe aan je winkelmandje of bestel eerst een kleurenstaal.

Categorie:

Beschrijving

Slaap kindje slaap, daarbuiten loopt een schaap. Dit kinderversje om je kindje mee in slaap te zingen is onlosmakelijk verbonden met de babykamer. Daarom is het ook zo leuk om deze drie schaapjes een plekje op de muur te geven.

De 3 schaapjes zijn een aanvulling op de muursticker Slaap Kindje Slaap maar staan ook zonder het slaapliedje leuk op de muur van de kinderkamer. De schaapjes passen als boerderijdieren goed in een babykamer of kinderkamer met een boerderij thema. De schaapjes combineren mooi bij een leuke naamsticker zoals de Naamsticker handschrift of de Naamsticker Sophie.

Op een muursticker zitten drie schaapjes. Je kunt de schapen apart van elkaar op de muur plakken door ze los te knippen voordat je de muursticker gaat bevestigen. Elk schaapje is ongeveer 17 cm breed en 12 cm hoog. De muursticker is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bij elke bestelling krijg je een uitgebreide handleiding met een stap-voor-stap uitleg hoe je de muursticker bevestigt en een gratis applicatie tool om de muursticker netjes op je muur te plakken.

√ Handgemaakt in Nederland
√ Mooie matte uitstraling
√ Geen witte of transparante randen

Afmetingen: 17 cm breed en 12 cm hoog (per schaap)
Materiaal: zelfklevende vinylfolie
Bijzonderheden: plakken op een harde en vlakke ondergrond

Hoe bevestig ik de schaapjes?

Voor het opplakken van de schaapjes muurstickers heb je de bijgeleverde applicatie tool, een schaar en een zachte doek nodig. Eventueel kun je ook nog een rolmaat en waterpas gebruiken.

Stap 1 – Knip de schapen los

Als je de schaapjes los van elkaar op de muur wilt plakken (dus ieder schaapje op een eigen plekje), begin je met het losknippen van de schaapjes in 3 stukken. Je hebt nu dus 3 losse schaapjes.

Stap 2 – Bepaal de goede plek voor de schaapjes

Nu bepaal je met de rolmaat (of op het gevoel) de juiste plek op de muur voor elk schaapje. Plak de muursticker op de muur met een klein stukje schilderstape zodat je van een afstandje het resultaat kunt bekijken. Eventueel meet je nog met de rolmaat en de waterpas of de muurstickers recht en op de goede plek hangen.

Stap 3 – Haal de muursticker van de achtergrond

Ben je tevreden over de plek waar de schaapjes hangen? Dan haal je het eerste schaapje van de muur door de schilderstape los te trekken. Wrijf nog even goed met de applicatietool over de sticker en trek voorzichtig aan 1 kant de sticker van de achtergrond af. Zorg dat alle onderdelen van de muursticker meekomen. Lukt dit niet meteen? Wrijf dan nog een keer goed met de applicatie tool over het onderdeel dat achter blijft.

Stap 4 – Plak de schaapjes op de muur

Plak nu de sticker terug op het plekje waar je hem wilde plakken en wrijf met de applicatietool over de sticker. Verwijder ten slotte de applicatietape en wrijf over de muursticker met een zachte doek. Herhaal dit ook voor de twee andere schaapjes.

Wil je weten of jouw muur voldoet aan de voorwaarden om een muursticker op de plakken? Neem dan een kijkje op de pagina Veelgestelde vragen.

Andere suggesties…