bezorgd in je brievenbus  |  gratis applicatie tool |  boven 30,- gratis verzonden

Veelgestelde vragen

Op deze pagina staat een overzicht van de veelgestelde vragen over onze muurstickers. Heb je een vraag die hier niet bij staat? Stuur ons dan een berichtje.
Wat is de levertijd van een bestelling?
Binnen 2 – 3 dagen werkdagen versturen we je muursticker met de reguliere post (PostNL).
Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten naar een adres in Nederland zijn € 3,95 en naar een adres in België € 5,95. Bestel je voor meer dan 30 euro? Dan rekenen wij naar een adres in Nederland geen verzendkosten.

Versturen jullie ook naar het buitenland?
Vooralsnog versturen wij alleen naar adressen in Nederland en België. Wil je een muursticker bestellen vanuit een ander land? Stuur ons dan even een berichtje voor de mogelijkheden en de kosten.
Kan ik de muursticker retourneren?
Omdat wij de muurstickers speciaal voor je maken in de kleur, het materiaal of de variant waarin je ze bij ons bestelt en omdat de muurstickers beperkt houdbaar zijn, vallen de muurstickers onder maatwerk. Helaas is het niet mogelijk om maatwerk-producten te retourneren en is het herroepingsrecht op maatwerk producten niet van toepassing. Lees meer over ons herroepingsrecht. Voldoet het product niet aan je verwachting of heb je een klacht? Dan doen we uiteraard ons best om dit voor je op te lossen. Lees meer over onze klachtenprocedure.
Kan ik een kleurenstaal toegestuurd krijgen?
Ja, dit is mogelijk. Op de pagina kleurenstaal bestellen vind je alle kleuren en materialen waarin de muurstickers verkrijgbaar zijn. Voor elke kleurenstaal vragen we een kleine vergoeding maar bij je bestelling van kleurenstalen krijg je een kortingscode voor een bestelling in onze shop (exclusief verzendkosten en maximaal 1 maand geldig).
Maken jullie ook ontwerpen op maat?
Jazeker! Heb je een goed idee voor een leuke muursticker of wil je een muursticker uit de shop aangepast hebben? Stuur ons dan een berichtje, dan kijken we of het mogelijk is om jouw droomsticker te realiseren.
Kan ik de muursticker op een ondergrond plakken die niet helemaal glad is?
De muurstickers plakken het best en zijn het mooist op een gladde ondergrond. Als de ondergrond een structuur heeft (zoals bijvoorbeeld glasvliesbehang), kun je hier wel een sticker opplakken alleen zie je de structuur er wel doorheen. Wij adviseren in dit geval om eerst een proefstaal te bestellen in de kleur of het materiaal waarin je graag een muursticker wilt laten maken en uit te proberen of de muursticker voldoende hecht en het resultaat naar wens is.
Kan ik de muursticker ook ergens anders oppakken?
Ja, het is mogelijk om de muurstickers ook andere gladde ondergronden te plakken zoals een deur, een bureau of een kast. Hou er wel rekening mee dat de muurstickers kunnen beschadigen wanneer je bijvoorbeeld met een scherp voorwerp erover heen gaat.
Kan ik de muursticker op alle verfsoorten plakken?
We raden af om de muurstickers op muren te plakken die geverfd zijn met kalkverf, siliconenverf, extra matte verf of vuilafstotende verf. De muurstickers plakken namelijk niet erg goed op deze verfsoorten.
Hoe lang na het verven van een muur kan ik de muursticker opplakken?
We raden aan om een geverfde muur minimaal 2 weken te laten drogen voordat je een muursticker opplakt.
Hoe snel moet ik de muurstickers op de muur plakken?
Wij adviseren om de muursticker binnen 14 dagen op de muur te plakken. Als je langer wacht, bestaat de kans dat de muursticker zijn kleefkracht verliest.
Hebben de muurstickers een achtergrond?
De muurstickers hebben geen achtergrond. De achtergrondkleur van de muursticker is de kleur van je muur. Je ziet dus ook geen transparante tussenlaag.
Kan ik de muursticker weer verwijderen?
Over het algemeen kun je de muursticker weer makkelijk en zonder de muur te beschadigen van de muur halen. Het helpt hierbij om de muursticker eerst even met een föhn te verwarmen. We geven echter geen garantie dat de ondergrond van de muursticker onbeschadigd blijft bij het verwijderen.
Hebben jullie tips waar ik nog meer leuke ideeën vind voor mijn interieur?
Wij werken samen met verschillende partners waar je ideeën op kunt doen om je babykamer, kinderkamer of huis nog gezelliger te maken. Partners waarmee wij samenwerken zijn o.a.: kinderkamers.uwpagina.nlinterieur.uwpagina.nlsticker.jouwpagina.nl, sticker.jouwpagina.nl, sticker.start.be, sticker.eigenstart.nl, sticker.verzamelgids.nl, interieurstickers jouwportaal, huis-en-tuin.jouwpagina.nl, voor-vrouwen.jouwpagina.nl, internetshoppen.startbewijs.nl, muurstickers.startbewijs.nl, onlinewinkelstart.nl, sticker.jouwbegin.nlwoning-interieur.startparade.nl, deze startpagina over Stickers, winkel-online.startze.nl, woon.verzamelgids.nl, wonen.links.nl, kinderwinkel.expertpagina.nl, woonwinkels startpagina, de Interieur startpagina, wonen.allepaginas.nl, kinderkamers.barna.nl, woonaccessoires.barna.nl, interieur.barna.nl, sticker.pagina-start.com, website over decoratie kinderkamer, Justlin Company, sticker.startjenu.nl, sticker.benelinx.nl, kinderkamer.favos.nl, kinderwinkels.favos.nl, woonkamer.favos.nl, muurstickers.bestelinks.nl/, winkelen-online.bestelinks.nl, huisinrichting.jouwpagina.nl, tuinenwoning.jouwpagina.nl, wooninrichting.uwstart.nl, baby.startmodus.nl, webwinkel.startmodus.nlkinderen.startpaginaz.nl, baby.startpaginaz.nl, webshop.klikwijzer.nl, woning.klikwijzer.nl, sticker.webgidsje.nl, online-winkel.webgidsje.nl, onlinewinkelcentrum.webgidsje.nl, muurdecoratie.funspot.nl, stickers startpagina, kinderkamer.startsignaal.nl, interieurstylisten.startsignaal.nl/, thuiswinkelen.startsignaal.nl, de-panda.jouwpagina.nl, panda.jouwpagina.nl, panda.links.nl, panda.vindhetviahier.nl, panda.eenpunt.nl, joubeestenboel.favorietje.nl/, renswoude.jouwpagina.nl, renswoude.beginthier.nl, https://0318.links.nl, renswoude.links.nl, renswoude.linksonline.nl, renswoude jouwportaal en hebbe.jouwpagina.nl.